Den, lik koji se bavi restauracijom i digitalizacijom starih snimaka sa vhs-a i drugih formata traka, dobija ponudu da digitalizuje snimke koji su osteceni u pozaru u jednoj zgradi u Njujorku, pri kom je nestalo 13 ljudi. Snimke je napravila devojka koja je za doktorsku disertaciju izabrala da intervjuise stanare zgrade Visser kako bi dokumentovala njihove price o tome kako su i kada postali stanari zgrade. Ne bih vise da odajem o prici posto je lepse kada se ne zna previse. U pitanju je horor/misterija sa jakim Lavkraftovskim elementima bazirana na istoimenom podcastu. Meni je bas fino legla od pocetka do kraja.
Meni ostale poslednje dve epizode, nikako da pogledam.
I meni je legla serija, ima neku kul jezivu atmosferu, iako je malo trashy što bi rekli na engleskom.
Da budzet je prilicno skroman, manje vise snimano na par lokacija, ali ne bih rekao da serija zbog toga narocito pati. Gluma je tu i tamo, al uglavnom ok. Sve odise B movie smekom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.