Dobro je napisao girica je riba najceste sam ih hvatao na dunavu kod apatina mada i u tisi ovde u lokalu je znala da glaba stopala kada leti sednem na stolicu i noge roknem u plicakMisliš grlica?
Ne.Napisao je girica,znam sta je grlica nisam retardiran a girica je i napisao jedino ako se on zajebao u svojim mislima ili pravopisu...Grlica je ptica iz porodice golubova i kaže se "sere k'o grlica", jer ptice dosta seru zbog brzog metabolizma, pa brzo vare šta pojedu.
Ne mogu ja da znam sta je on znao i šta nije znao, činjenica je šta je napisao, verujem da neki od vas nisu znali ni da girica kao riba postoji dok nisam uskočio da odgovorimMa bre Grujane napisao je "usr'o se k'o girica", a kao što znamo (mada izgleda da neki ipak ne znaju) izraz je "usr'o se k'o grlica". A zbog čega se tako kaže, već sam objasnio u prethodnom post-u. U svakom slučaju nije ni bitno, ali kad smo već potegli polemiku oko grlica i girica da barem razjasnimo ko se na kraju usr'o.
Grlica nije divlji golub, gugutka, kurija tako isto zovu grlicu a girice su ribe.Zar nije grlica drugo ime za golubicu ?
brate ko ne zna šta su girice, morao bi malo da se zapita...verujem da neki od vas nisu znali ni da girica kao riba postoji dok nisam uskočio da odgovorim
Zar nije grlica divlji golub?
Valjda slabo stojim sa poznavanjem sitne peradi.Zar nije grlica divlji golub?
A šta girica ne može da se usere, ona ne sere?Ma bre Grujane napisao je "usr'o se k'o girica", a kao što znamo (mada izgleda da neki ipak ne znaju) izraz je "usr'o se k'o grlica
Моја трогодишња ћерка уместо голуб каже гобол, и увек се сетим ових кад то изговори.Zar nije grlica divlji golub?