• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🐟Ćirica vs 🕊️Grbica i ostale misterije univerzuma

Grlica je ptica iz porodice golubova i kaže se "sere k'o grlica", jer ptice dosta seru zbog brzog metabolizma, pa brzo vare šta pojedu. ;)
Ne.Napisao je girica,znam sta je grlica nisam retardiran a girica je i napisao jedino ako se on zajebao u svojim mislima ili pravopisu...
Evo pogledaj i sam

Inace jedna od ukusnijih recnih

Ma bre Grujane napisao je "usr'o se k'o girica", a kao što znamo (mada izgleda da neki ipak ne znaju) izraz je "usr'o se k'o grlica". A zbog čega se tako kaže, već sam objasnio u prethodnom post-u. U svakom slučaju nije ni bitno, ali kad smo već potegli polemiku oko grlica i girica da barem razjasnimo ko se na kraju usr'o. 😄

Ma bre Grujane napisao je "usr'o se k'o girica", a kao što znamo (mada izgleda da neki ipak ne znaju) izraz je "usr'o se k'o grlica". A zbog čega se tako kaže, već sam objasnio u prethodnom post-u. U svakom slučaju nije ni bitno, ali kad smo već potegli polemiku oko grlica i girica da barem razjasnimo ko se na kraju usr'o. 😄
Ne mogu ja da znam sta je on znao i šta nije znao, činjenica je šta je napisao, verujem da neki od vas nisu znali ni da girica kao riba postoji dok nisam uskočio da odgovorim 🙂
Za grlice znam provereno mada mislim da su golubovi najveci dostavljač sranja sa neba...

Last edited:
Zar nije grlica divlji golub?
Моја трогодишња ћерка уместо голуб каже гобол, и увек се сетим ових кад то изговори. 😃

Back
Top Bottom