• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Život i dela, jednog jedinog, gospodina Kođime

ziU9clg.png

Dosao da blagoslovi rad na Physint-u.

Bilo bi zanimljivo da ga odavde nesto inspirise da ubaci u novu igru
Oduševiće se našim prelepim putevima koje je Vučko napravio. Još bolje, nek prikaže kako smo spremno dočekali Januarski sneg pre nedelju-dve. :)

Nek staviu u igru karadjordjevu, sarmu, i rostilj.... a ne ko tamo u japanu samo neka riba i pirinac. Dosao kod nas da se lepo najede k'o covek.

• Like
Reactions: vix
Sarma doduse nije nasa, moze da ga inspirise Kalish, Hram, Skadarlija, Ada... gibanica

Sarma doduse nije nasa, moze da ga inspirise Kalish, Hram, Skadarlija, Ada... gibanica
Можда изворно није наша, али се нигде више па ни тамо одакле је не прави као овде. Исто важи за бурек, ћевапе и слична јела пореклом са блиског истока. Свако је добило српску модификацију и више нема или има врло мало сличности са изворним рецептом.

Pa da, samo kazem odakle je poteklo, gibanica je vise nasa, mada opet i za nju nekoliko zemalja imaju svoje verzije, ali nije ni bitno... vise sam mislio na to da bi voleo da ga nesto cisto srpsko inspirise.

Pa da, samo kazem odakle je poteklo, gibanica je vise nasa, mada opet i za nju nekoliko zemalja imaju svoje verzije, ali nije ni bitno... vise sam mislio na to da bi voleo da ga nesto cisto srpsko inspirise.
pa ni kalish nije srpski

Kalemegdan jeste Srpski, Park smo mi izgradili posle prvog i prosirili prosle drugo svetskog rata.

Sama tvrđava je najveća kurva u Beogradu. Svačija po malo.

Back
Top Bottom