CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 2,265
Skenirao sam moju veoma oštećenju verziju (nemam čak ni korice) kolekcije stripova Čudesni Svet Đorđa Lobačeva koji je inače moj omiljeni domaći strip. Očistio sam ga i pomalao sredio koliko mogu za par sati koje sam upotrebio za to. Elem kačim ga ovde jer nije izdat od svog prvoj i jedinog izdanja koje je bilo, ako se dobro sećam 1978 godine i da molim da pomoć. Želim da prevedem strip na engleski da bi ostatk sveta mogao da konzumira ovo delo ali dok sam prevodio sve i svašta sa engleskog moj engleski van tehničkih struka je unekoliko ograničen i gramatički izuzetno škakljiv. Ako bi se našli ljudi koji bi mi pomogli bilo bi veoma lepo od njih.
Zaboravih da dodam da su stripovi zasnovani na našim bajkama i/ili epskim pesmama ali sa mnogo dodatih fantazijskih elemenata koji su bili prikladni kasnim tridesetim godinama kada su stripovi originalno nastali.

Zaboravih da dodam da su stripovi zasnovani na našim bajkama i/ili epskim pesmama ali sa mnogo dodatih fantazijskih elemenata koji su bili prikladni kasnim tridesetim godinama kada su stripovi originalno nastali.

Last edited: