• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC My PC setup

Najbolje kućište je velika perforirana ploča pa lepo sve okačiš na zid ko sliku.

Ubačen GPU i sređeni kablovi. Baš je bio 'tight fit'. Dostignut limit što se tiče komponenti, možda jedino još bolje napajanje staviti:
Koje je to kuciste? Imam neki matori komp sa intel 4790, pa sam kontao da sklepam u nesto minijaturno :D

Koje je to kuciste? Imam neki matori komp sa intel 4790, pa sam kontao da sklepam u nesto minijaturno :D

Ali ne prodaju ga nažalost bez MoD ploče i napajanja. Koja ti je ploča za taj Haswell?

Ubačen GPU i sređeni kablovi. Baš je bio 'tight fit'. Dostignut limit što se tiče komponenti, možda jedino još bolje napajanje staviti:
koji je to Arctic kuler?

Ali ne prodaju ga nažalost bez MoD ploče i napajanja. Koja ti je ploča za taj Haswell?
Ma neko smece, msi od pre sto godina i tad je bila fazon 5k mozda :D Drugar zamenio za novije, pa dao meni ovo. Ni sam ne znam sta cu sa tim, kontao da sastavim za selo, pa neka stoji.

Ovaj Minis je daleko od onoga sto bih dao za ovako neku zezanciju :D

Preduhitrio sam ramocalypse. Nisam imao mira i prodah zeni pricu da stari ide njoj pa i vuk sit i ovce na broju.

7800x3D (kontao sam da nema poente dati jos 100e za 9800
AS Rock B850 LiveMixer
Silicon power 32gb 6000 cl30
Phantom Spirit
Nova verzija Corsair 4000 (neverovatno kuciste za te pare, ne dajte pare ni za sta jeftinije)

Ostalo presadjeno sa starog. Rx1000, neki xpg nvme, dva mehanicka i 3080 koji je pre neki dan zamenjan sa 9070xt.

Usled nenormalnog ludovanja sa cenama i svakojakih predviđanja hteo sam da osiguram mašinu, pa... po nekima, dok pc hardver ne ugine i bude zamenjen svakakvim servisima, za koju godinu. Zbog toga i jedan koliko toliko razuman refresh. Plus, novo kućište jer mi izduv na gore nikako nike odgovarao jer stoji na nosaču odmah ispod stola, so here you go...

IMG_2157.webp
IMG_2158.webp

Zaboravio sam da uslikam ploču (msi x870e tomahawk max wifi pz) i 2 ct200 thermaltake ventilatora jer su stigli kasnije...

Krajnji rezultat (bez cable menadžmenta 😁)

IMG_2196.webp

PS: ako je neko raspoložen da preuzme stare komponente (i7 12700k, aorus elite ax z690(beše?), AORUS WATERFORCE X II 240, Sound Blaster AE-7, be quiet pure base 500dx, asus strix 1000w gold), može da se javi na pm :D
ići će i na oglase, ali me jako mrzi sad da pravim...

Last edited:
Usled nenormalnog ludovanja sa cenama i svakojakih predviđanja hteo sam da osiguram mašinu, pa... po nekima, dok pc hardver ne ugine i bude zamenjen svakakvim servisima, za koju godinu. Zbog toga i jedan koliko toliko razuman refresh. Plus, novo kućište jer mi izduv na gore nikako nike odgovarao jer stoji na nosaču odmah ispod stola, so here you go...

Zaboravio sam da uslikam ploču (msi x870e tomahawk max wifi pz) i 2 ct200 thermaltake ventilatora jer su stigli kasnije...

Krajnji rezultat (bez cable menadžmenta 😁)

View attachment 20161

PS: ako je neko raspoložen da preuzme stare komponente (i7 12700k, aorus elite ax z690(beše?), AORUS WATERFORCE X II 240, Sound Blaster AE-7, be quiet pure base 500dx, asus strix 1000w gold), može da se javi na pm :D
ići će i na oglase, ali me jako mrzi sad da pravim...
Grats! S uzhivanjem da igrash Rabi Ribi.

Back
Top Bottom