• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC A.A.U. Black Site - srpska bodycam horor FPS igra

nelex

Well-known member
Reaction score
3,248
Nisam video da postoji tema, niti bih znao gde da postavim od postojećih, tako da ide novi thread.

Slučajno naleteh na gameplay video ove igre, ne znam da l se pričalo nekad o njoj, ali deluje mi zanimljivo.

Tim se zove Raspberry Studio i iz Srbije su. Ispratiću definitivno kada ovo izađe, da vidimo na šta liči finalni proizvod. Ovaj gameplay snimak (klip na kraju ovog posta), deluje dosta obećavajuće.

1759656846725.webp

Betrayal in Uzovnica​

You have been framed. Now, there’s no turning back. As a highly trained unit stranded in enemy territory, it’s imperative to push over your limit and get out of there ALIVE. Check every corner and stay alert, because there is nobody that can watch your six.

Bodycam Psychological Horror​

The bodycam is still recording, capturing every moment of your assignment. From the mundane... to the supernatural. A.A.U. Black Site combines realistic visuals, found-footage aesthetics designed to deliver an immersive journey through multiple levels.

Ne izgleda lose!

Ali nisu bas emulirali izgled bodycam kamere, vise je standardni FPS pogled. Glavna odlika bodycam kamere je jak fisheye efekat i jako pomeranje kamere pri svakom koraku.

Mislim da smo @Black_Waltz i ja sa skepsom pricali o projektu. Ne deluje mi preterano obecavajuce, niti kao da ima nekakav identitet. Cini mi se kao da su nabacani razni horor elementi u akcioni FPS i to je to. Fora sa izbacivanjem par epizoda, a ostale kad i ako dodju, mi se ne dopada. Ne bih previse da mracim, sacekacu da vidim sta ce se dogoditi u buducnosti, ali za sada imam veoma niska ocekivanja.

Nisam video da postoji tema, niti bih znao gde da postavim od postojećih, tako da ide novi thread.

Slučajno naleteh na gameplay video ove igre, ne znam da l se pričalo nekad o njoj, ali deluje mi zanimljivo.

Tim se zove Raspberry Studio i iz Srbije su. Ispratiću definitivno kada ovo izađe, da vidimo na šta liči finalni proizvod. Ovaj gameplay snimak (klip na kraju ovog posta), deluje dosta obećavajuće.

View attachment 19081

Pričali smo na Discordu o tome. Našli smo sve modele koje koriste u igri na Asset Storeovima.

Dobro je dizajnirano. Podseća na srbiju. Možda je sve kupljeno sa prodavnica ali deluje dobro uklopljeno. Videćemo šta će biti sa time.

Ono što mi je upalo u oči je znak. Igrom slučaja znam i gde je Bezdan i gde je Uzovnica. Problem je što je između ta dva sela par stotina kilometara :D

1759678780476.webp

Yea, s(k)eptičan sam prema ovome, mada razumem razlog za "epizodno" izbacivanje, ipak je to prilično velik zalogaj, čak i sa bankon asseta.

Underrail i Mindtrap

Prva je masovno obožavan izometrijski RPG u duhu Fallouta sa tonom balkanskog sadizma prema igraču. Nije za svakog iz mnogo razloga ali za harkor ljubitelje starih RPG igara Underrail je ambrozija. Kada SsethTzeentach opisao ekspanziju pevajući hvalospeve celo vreme gomila je pohrlila da je proba ali kako je igra dizajnira sa logikom mog omiljenog GMa Ranka "Posao GameMastera je da konstantno maltretira igrača i onda ga ubije na ponižavajuć način" skor na stimu j sleteo sa olimpa pravo u čistilište.

Druga je prastara logička igra sa 999.999 nivoa koja je originalno izdata za ZX Spectrum i koja je na tom sistemu postala kultni hit među ljubiteljima logičkih igara. Nažalost svi ostali portovi su ostavili ljude hladnim.

Last edited:
Meni Underrail, bez premca. Ne nasa najbolja samo, vec mi je najbolji izometrijski RPG u poslednjih 15 godina.
Kao sto je napisao kolega iznad, samo za hardkor igrace, nije za svilene

Croteam je ozbiljno ime na globalnoj sceni, prvo su sa S.Samom pokazali kako se pravi horde shooter tog obima i ritma, pa posle sa Talosom kako se pravi 3D puzzler vrhunskog kvaliteta i zagonetki i priče. Takav nivo pokazati u dva razlicita žanra može jednocifren broj studija na svetu.

Croteam pretpostavljam da ne racunate kao "nase".
Tako je, ne racunam ih u nase, i dosta im je bolja ta scena od nase, pre svega sto ih Croteam dosta izvlaci, ne znam dal imaju jos nesto od igara...
Takodje, u nase racunam samo igre koju su srbi napravili, pa makar i ako nije studio u Srbiji, a ne racunam studio koji je stacioniran u Srbiji, a ono zaposleni sve rusi i stranci... dakle samo studio gde su vecinski srbi...

Back
Top Bottom