• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Bilo je zabavno u Morrowind-u, kasnije i ne baÅ”, pogotovo u Skyrim-u.

Dakle uzeli jedno 30 modova, spakovali u jedan, zaheftali cjenu i prodaju. Dam im kurčinelu onako da rade GLARKGLARK.
Trebalo bi da su nakemili staru igru na UE5 renderer, isto kao sto je Virtuous uradio sa MGS3 Delta remasterom. Stavice naravno novi UI i navodno ce biti izmena gameplay-a da bi malo modernizovali combat.

Let's go!

U 11. smo godini Destiny-a, pre neki dan se zavrsio poslednji post-Final Shape story event Heresy [skroz dobro cimanje sa Hive-om i Taken King Oryx-om u Dreadnaught-u], i sada ce da udju u Frontiers period gde ce svake godine izlaziti po dve manje ekspanzije. Apolo [sada imenovan kao The Edge of Fate] ce navodno imati fokus na veliki novi roguelike activity. Tada sa radom krece i totalni redizajn UI-a i progresije, no more light levels, i potpuno novi armori sa tri stat-a [koji mogu da se budze do lvl 200 each].

The Edge of Fate ce biti fokusiran na misterioznu The Nine frakciju, sa pre-launch eventom u maju koji ce pretumbati nekoliko dungeon-a za lakse igranje [uz conquest mod i mogucnost fokusiranja dungeon oruzja].

Concept art za Appolo/The Edge of Fate [verovatno nova zona za taj roguelike content]:
Frontiers.jpg

APOLLO1.jpg

APOLLO2.jpg

U Skyrimu moze da se sredi borba da bude OK, ljudi su skroz novi engine za fiziku napravili :D Sa dosta modova dobijes nesto korektno, daleko je to i dalje od odlicnog osecaja, ali je mnogo bolje nego default. Al cisto sumnjam da su se toliko iscimali iz betezde za ovaj "remake" :D
Al najtuzniju borbu svakako ima ESO, imam tonu sati u toj igri, al borba je blagi uzas, ali sto je najgore u vise navrata sam pljuvao combat na njihovom forumu/redditu i masa ljudi me napadnu kao sta serem borba je odlicna :D Zbog takvih betezdu boli tuki da se cimaju.

Ja sam tek skoro (čitaj juče šŸ˜…) skapirao da je ovo remaster a ne remake i baÅ” su mi splasla očekivanja, ali mogao bih da se zakunem da su nekoj najavi rekli grounds up remake.

Ufffff, tu je i dalje pushka koja ispaljuje shurikene, jedva chekam! Izgleda kao igra u kojoj tju uzhivati.

Deluje baÅ” super ali izometrijski pogled... najčeŔće ga učine problemom za preciznu kontrolu karaktera.

Jedino mi se ne sviđa Å”to običan auto prolazi kroz kuću kao da je od papira

Back
Top Bottom