Ok, inspirisan poslednjim čačkanjem svog pc-ja, možda je vreme da ga svi pokažemo 
TLDR, krajnji rezultat...

Ko želi u koracima

TLDR, krajnji rezultat...

Ko želi u koracima

Dakle, prvo spisak - Thermal Grizzly Contact Frame, za bolje prianjanje cpu-a;
Cablemod 12VHPWR kabl, jedan umesto četiri, da se smanji clutter;
Mixer PC - 24-pin ekstender i adapter za CPU kabl 8pin+4pin (da bih mogao da koristim samo jedan pci/e kabl za cpu, jer preostala 4 idu u GPU
);
G.Skill Trident Z5 64GB kit;
Aorus Waterforce X II 240 aio kuler.
Morao sam raditi totalni strip down, jer mora da se stavi novi backplate za novo hlađenje, praktično mi je oduzeo posao ceo jučerašnji dan
Nakon toga, prvo ide ćao intelov mounting bracket, a dolazi grizli i novi RAM...

Naravno, moralo je nešto poći po zlu pri skidanju komponenti, ručkica na pci/e portu za gpu je završila u usisivaču
(uz malo džaranja po prašini, spasili smo nestaška)

Promena kablova na napajanju, lakše se diše, što bi se reklo

Kablovi pobodeni, looking good so far...

Kad, ne leži vraže, anti-sag bracket je predugačak za moje kućište
Morala je da padne mala budževina, ali ništa što dva para špicangli nisu mogla da reše
Fits like a glove...

Malo IPA (ne Indian Pale Ale
) da se spremi cpu za novi bakar...

Pokušaj 1 - hteo sam da Aorus logoi na ventovima budu face first, ali zadnji vent kućišta jednostavno nije hteo da aminuje...

Aaaaand, it's done! (+ easter egg)

Ko voli, malo nestrpljivog cable managementa u pozadini...

Sijalice rade!

Hvala na pažnji! <3
Cablemod 12VHPWR kabl, jedan umesto četiri, da se smanji clutter;
Mixer PC - 24-pin ekstender i adapter za CPU kabl 8pin+4pin (da bih mogao da koristim samo jedan pci/e kabl za cpu, jer preostala 4 idu u GPU
);G.Skill Trident Z5 64GB kit;
Aorus Waterforce X II 240 aio kuler.
Morao sam raditi totalni strip down, jer mora da se stavi novi backplate za novo hlađenje, praktično mi je oduzeo posao ceo jučerašnji dan

Nakon toga, prvo ide ćao intelov mounting bracket, a dolazi grizli i novi RAM...

Naravno, moralo je nešto poći po zlu pri skidanju komponenti, ručkica na pci/e portu za gpu je završila u usisivaču
(uz malo džaranja po prašini, spasili smo nestaška)
Promena kablova na napajanju, lakše se diše, što bi se reklo

Kablovi pobodeni, looking good so far...

Kad, ne leži vraže, anti-sag bracket je predugačak za moje kućište
Morala je da padne mala budževina, ali ništa što dva para špicangli nisu mogla da reše
Fits like a glove...

Malo IPA (ne Indian Pale Ale
) da se spremi cpu za novi bakar...
Pokušaj 1 - hteo sam da Aorus logoi na ventovima budu face first, ali zadnji vent kućišta jednostavno nije hteo da aminuje...

Aaaaand, it's done! (+ easter egg)

Ko voli, malo nestrpljivog cable managementa u pozadini...

Sijalice rade!

Hvala na pažnji! <3

Maxo, super si skockao makinu, nema šta.
Meni je komp i dalje u delovima, gledam još šta da uzmem od komponenti, da li Ryzen 7600X ili pak nekog Intela (tipa i5-14500).