• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Redfall

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,366
capsule_616x353.jpg

Developer : Arkane Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : Xbox/PC​

Redfall_UncoverTruth_20fps.gif

Redfall is an open-world, single player and co-op FPS from Arkane Austin, the award-winning team behind Prey and Dishonored. Continuing Arkane’s legacy of carefully crafted worlds and immersive sims, Redfall brings the studio’s signature gameplay to this story-driven action shooter.

The island town of Redfall, Massachusetts, is under siege by a legion of vampires who have blocked out the sun and cut the citizens off from the outside world. Explore the open world and immerse yourself in a deep story campaign as you unravel the mystery behind the vampires’ appearance. Ally with a handful of survivors against the creatures threatening to bleed the town dry.

umRNvysnseqidPUqZYh9M4.jpg
FpXI_7DXsAE0CDs
Redfall-leaked-screenshots-5.jpg

During our Redfall preview session, we had the opportunity to chat with the game's creative director, Harvey Smith (who also worked on Deus Ex and Dishonored 1 and 2). This was the opportunity to ask him about the impact of the Microsoft takeover of Bethesda in 2021, right in the middle of the development of Redfall.

Harvey Smith told us that one notable consequence was the immediate cancellation of the PlayStation 5 version of the game.

"We got bought out by Microsoft and it was a change with a capital C. They came in and said 'No PlayStation 5, we're focusing on Xbox, PC and Game Pass'."

Xbox-u trebaju dobre igre, a nekako im bas ne ide. Podseca situacija malo na Halo Inifite, posle odlaganja prodaje za Redfall vec sada najavjuju tehnicke probleme na launch-u.

Od starta mi se Redfall cinio da je "mid" igra, videcemo kako ce ispasti. Arkane obecava da ce posle launcha ukloniti always online sistem, mada nisu nista govorili sta ce biti sa "samo host napreduje u misijama" tokom coop sesija. To je verovatno zacementirano i nece biti menjano...

Izgleda kao zilion slicnih Unreal igara sa malo stilizovanom grafikom, ko zna zasto ne mogu da isporuce bilo kakav 60fps mod. Cak i da im Series S smeta, to nije razlog. Ima dosta novih Xbox igara koje samo nude 60fps mod na Series X-u.

A sto je najgore ovo je najobicnija U4 igra (n):unsure: U5 ne smem ni da zamislim kako ce ici ako ne padne jedan mid gen.updejt svih ovih konzola

Slag na tortu ce biti ako bude framerdropova ispod 30. Al ok, peglace oni ovo tokom godine. Bethesda je makar u ocima javnosti ispeglala Fallout 76 [iako je i dalje igra raspad], sredice kad tad i Redfall.

edit- A xbox sefovi su dizali u nebesa jacinu Series konzole pre premijere hardvera...

Casual igracima verovatno nece smetati, 30fps igre su se uvek prodavale dobro [ako je igra dobra]. Sve igre od Arkane-a su bile 30fps na launchu sve do Deathloop-a.

Redfall kao sto sam i mislio da ce biti, prvi review 4/10 i sad dal su sklonili taj review ... Cim review-a nema dva tri dana pre izlaska igre, znaci nesto nije dobro :)

Nije me nesto ni primamio na osnovu trailera... takodje ovo je xbox excluziva + pc, tako da ako je igra sranje, bice bas mala prodaja...

Arcane studio sam jos i gotivio sa Dishonored igrama, dok sa Deathloop su poceli da se pro*eravaju i ta igra mi je odbojna bila max, a tek ovo vec od prvog trejlera jos veci trash nego Deathloop pa jos jedan studio pored npr Rocksteady-ja je rip for me :D

Znači još jedna broken igra na launch-u. Super. :rolleyes: Preload-ovao sam je sinoć, će da uskoro vidim(o) na šta liči igra.

Skinuo preko 100GB juce za Redfall (PC), danas trazi update od jos 95GB.

Vec mi ide na onu stvar....

1683018002913.png

Kaže Zdravkelja da kombinuje ono sto si skinuo sa patchom, zato tako leti download. Meni je bas brzo odradio update, za 2-3 minuta.

Kaže Zdravkelja da kombinuje ono sto si skinuo sa patchom, zato tako leti download. Meni je bas brzo odradio update, za 2-3 minuta.
Verovatno. Nemam ja ovoliki bandwidth.

Povlacim rec, ima nade. :D

Back
Top Bottom