• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Izašao review godine, ali nisam siguran koliko je tačan, jer sigurno nisam igrao TLOU 2 ovoliko. Jedino ako sam možda ostavio konzolu sa upaljenom igrom preko celog dana. Mislio sam da će umesto toga biti Dark Souls.

BTI6T7n.png

Neko ko ima PS5 bi mogao da uporedi email rezultate sa tajmingom koji je prikazan u profilu.

A napumpana vremena su mozda zbog Rest Moda, ili mozda zbog background download-a u rest modu [sistem misli da je igra aktivna dok traje download]. Ko zna.

Treba da se ugledaju na Microsoft.
Oni znaju koliko si i virtuelnih metkova ispalio.
Steta sto tako ne znaju i broj prodatih konzola.

Ma i ovi mere svašta, ima čak i koliko si protivnika prestrašio u Ghost of Tsushima :D

Vrlo moguće da je rest mode, ali nekad i uveče zaboravim da ugasim konzolu i onda tako ostane upaljena do naredne večeri kada opet počnem da igram. A ne čuje se pa i ne primetim da je ostala upaljena.

koliko shvatam te analoge koriste svi, xbox elite ima iste

Jeste, ti analozi su nazalost svuda, jos od Xbox One V1 i DS4 V1.

Meni od tri Xbox One S kontrolera, samo jedan nije imao problem sa driftom. (bar za godinu i kusur dana koliko ga koristim)

Kod mene zero issues so far sa tim modelom analognog sticka na par konzola.

Taj deo je mozda osetljivi na porete agresivnijih igraca ili kod neprestanog igranja ponekih akcionih igara [na Eri jedan lik je spomenuo da mu redovno i dugotrajno igranje DMCV-a zna ostetiti stick].

We’re continuing to innovate with our new VR system so that our fans can continue to enjoy the unique experiences that are synonymous with PlayStation. We’re taking what we’ve learned since launching PS VR on PS4 to develop a next-gen VR system that enhances everything from resolution and field of view to tracking and input. It will connect to PS5 with a single cord to simplify setup and improve ease-of-use, while enabling a high-fidelity visual experience.
One of the innovations we’re excited about is our new VR controller, which will incorporate some of the key features found in the DualSense wireless controller, along with a focus on great ergonomics. That’s just one of the examples of future-proof technology we’re developing to match our vision for a whole new generation of VR games and experiences.

Idemo!!!

Back
Top Bottom