• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Ninja Gaiden: Master Collection

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,409

ninja-gaiden-master-collection-switch-hero.jpg

Developer : Team Ninja
Publisher : Koei Tecmo America
Release Date : 10.07.2021.
Platforms : Nintendo Switch/PS4/PC/Xbox One

U ovoj zbirci su tri naslova iz serijala: NINJA GAIDEN Sigma (objavljeno 2007. godine), NINJA GAIDEN Sigma 2 (objavljeno 2009. godine) i NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge (objavljeno 2012. godine).
Nostalgična, ali bezvremenska brza akcija odvija se na najnovijem hardveru, zato se pripremite za energične bitke sa zastrašujućim protivnicima!

Većina prethodno objavljenih game modova i DLC kostimi za svaki naslov uključeni su u ovu uzbudljivu kolekciju. Pored Riu Haiabusa-e, svaki od ostalih likova imaće i razne kostime, što omogućava akcione bitke u odeći po vašem izboru.
Serijal „Ninja Gaiden“ je prodao ukupno 6,8 miliona kopija.

ninja-gaiden-master-collection-1.jpg
ninja-gaiden-master-collection-10.jpg

ninja-gaiden-master-collection-8.jpg
ninja-gaiden-master-collection-7.jpg

Ninja Gaiden samo NES trilogija :D . Zaista sam probao vecinu tih "modernih" i black i sigme i kako god da se zovu . Uopste mi nisu lezale igre. Nemam pojma zasto. Imam osecaj sa pocinjem barem dva puta godisnje neku od njih i uvek odustanem posle sat vremena. Zato NES igre kidaju , ekstra muzika , uzasno teske i strava grafika . Recommend :D

Ninja Gaiden samo NES trilogija :D . Zaista sam probao vecinu tih "modernih" i black i sigme i kako god da se zovu . Uopste mi nisu lezale igre. Nemam pojma zasto. Imam osecaj sa pocinjem barem dva puta godisnje neku od njih i uvek odustanem posle sat vremena. Zato NES igre kidaju , ekstra muzika , uzasno teske i strava grafika . Recommend :D
^ slazem se :D
Samo bih ja rekao Ninja Ryukenden, za Ninja Gaiden ime sam cuo tek u Wizardu i kasnije kod AVGN.

^ slazem se :D
Samo bih ja rekao Ninja Ryukenden, za Ninja Gaiden ime sam cuo tek u Wizardu i kasnije kod AVGN

Imao sam nekom zutom multicartu za Famicline , drugi deo igre , ali mislim da je bio JAP rom pa nisam nikad znao kako se zove. Tek kasnije kad sam krenuo da se bavim emulatorima sam saznao kako se zove. Valjda je u evropi bio Ninja Warrior? Mislim da @Ivamark ima full u kutiji igru :)

Nisam igrao NES Ninja Gaiden igre, ali mi je ona prva za XBOX odlichna! Plakao sam krv i u vishe momenata sam bio na korak od treskanja gamepada o zid, ali me chinjenica da ih je tada bilo tezhe nabaviti sprechavala.
Priche se ne setjam ni malo, ali gameplay koji ne prashta je ono u chemu sam uzhivao. Boss-ovi su festival mazohizma, pogotovo ona letetja zhena. Nakon tog prvog Ninja Gaiden za XBOX ni jedan drugi nisam igrao.

Sada samo nisam siguran da li Sigma ima nekakve veze s tom igrom shto sam ja igrao.

Sigma je valjda remaster NG Black?

Sigme nisu Remasteri nicega, obe verzije nemaju krv i imaju manje protivnika. Nije uppste taj trip. Mislim neste NG ali da druge strane, i nije.

Dumbedownster ne remaster

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bio sam uveren da je Sigma tezha. The more you know.

Bio sam uveren da je Sigma tezha. The more you know.

Češći sve pointi, ima regeneracija healtha na nekim delovima kada umreš, chocking points su malo prazniji nego pre a i neprijatelji se drugačije ponašaju nego u Blacku. Imaš i quick menu odakle odmah možeš da se lečiš, nije fucked up kao u originalu.

On Steam, Koei Tecmo has confirmed that their Ninja Gaiden: Master Collection will support a lacklustre fullscreen mode and lack support for arbitrary resolutions. The Ninja Gaiden: Master Collection will run at 720p, 1080p, and 4K. That's it. Intermediate resolutions like 1440p aren't even an option.

For starters, the Ninja Gaiden Master Collection will feature a maximum framerate of 60 FPS, lacking an unlocked framerate option of 120Hz support. Furthermore, PC players should not expect ultrawide resolution support or keyboard/mouse support.

Instead of noting these deficiencies in the game's "About the Game" section on Steam, this information is instead hidden in the game's "NINJA GAIDEN: MASTER COLLECTION DELUXE EDITION" section.

Ni ne zasluzhuju da se kupi igra jer su bezobrazni.

Back
Top Bottom