• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC SZROT

Video sam odavno ovu genijalnost ali baš dugo ne postoji nikakav update. Da li će izaći uopšte?

Chekam igru od kako sam okachio onaj kratak video pre skoro dve godine. Najzad tju dochekati! Must-play, shto se tiche mene :3

Sobzirom da živi na relaciji Krakov-Koenhagen i da se predstavlja kao Gustaw Mackay naš je možda samo preklom i to samo delimično.

Kapiram da je Nebojsa hteo da kaze da nisu morali da se zakace za to kako bi oponasali PS1 igre. Neke stvari bi trebalo ostaviti u proslosti. Meni se ne dopada, isto kao sto ne bih voleo da simuliraju dugacka ucitavanje i save blockove na memorijskoj kartici.

da, secam se toga ali nije mi tad prijalo niti se povezalo sa nekom trajnom uspomenom. pitam jel vidim da je ovde jedan od glavnih elemenata vizuelnog dizajna, pa mora da ima dosta ljudi koji vole

Iskreno, mada nisam igrao konzole u vreme prvog plejstejšna, to skakutanje i krivljenje mi je nekako simpatično. Ali samo sa ovim kockastim teksturama super niske rezolucije. Sa boljim ili bolje interpoliranim/mutnim teksturama mi je ružno.

Meni je ovo mnogo vernija reprodukcija PS1 nego kada masa indie igara bukvalno stave jebeni piksel FILTER preko cele slike, znaci zero effort :D Meni licno se svidja kako izgleda.

Inace Racing Lagoon im je ocigledna inspiracija, ako vam se igra car rpg there you go :D

Nisam znao sa Racing Lagoon, izgleda veoma zanimljivo. Sada moram da vadim iz garaže CRT monitor i stari komp sa VGA portom :D

Meni je ovo mnogo vernija reprodukcija PS1 nego kada masa indie igara bukvalno stave jebeni piksel FILTER preko cele slike, znaci zero effort :D Meni licno se svidja kako izgleda.

Inace Racing Lagoon im je ocigledna inspiracija, ako vam se igra car rpg there you go :D
pritom ovo uopšte nisu drhtave teksture već jednostavno nuspojava niske rezolucije i aliasinga.
drhtave teksture su skroz nešto drugo.

Meni se svidja, ima neki shmek, jedino bih voleo da grafika nije bas ovoliko low budget...

Back
Top Bottom