nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,415
Grujo, niko mladji do 30 nema blage sta je He-man, ovo ako vrati ceo marketing budzet da se šutiraju u dupe

Da nju sam zaboravioUžasno izgleda sve :/. Videćemo kad izađe, ali deluje kao neki netflix nivo produkcije.
Jedino mi Lin deluje ok, mada se vidi na kratko samo.

Slazem se ali su mogliGrujo, niko mladji do 30 nema blage sta je He-man, ovo ako vrati ceo marketing budzet da se šutiraju u dupe
zbog fanova bar he mana da odrade ali ok meni je i dalje bebast kada je he man ....

Znambilo je

CBR - chicken, brocolli and riceS obzirom da smo u mega steroid-use generaciji, veoma mi cudno da su za novog He-Mana izabrali lika koji cak i nije tolko nagruvan. Izgleda veoma natural al ne kao He-Man iz stripova gde je mnogo blizi Conanu. Ako su mogli Hugh Jackman-u da prcnu par shpriceva u dupe za novi Deadpool, i ovom decku su mogli da preporuce "belo meso i pirinac" wink wink.
Fali mu dosta toga ali se samo nadam da ce film dobro da prodje
Po meni je tip koji ga glumi i nizak,man at arms vislji od njega...
A sto mu fali 20kg ajde da predjemo i preko toga ako bude ok ali mi se ne svidja sto nema visinu,ipak je on simbol snage i moci a e neki peder u roze kosulji koji radi na pinku i najavljuje dnevnik u pet....
Ja mislim da su ga trebali animirati kao hulka i to je to nije sramota sto glumac nem dovoljno kila i figuru a opet princ adam je zbog tehnologije u to vreme u fimationu ostao isti fizicki u 200x je vec odradjeno sve kako treba a mogli su i ovde ne vidim sto bi bio problem?
Cisto da ne gledamo samo marvel dc, jer image i dark horse osim helboyeve ekranizacije sa palmerom i majkl vajtov spawn koji je i jedini film.Realno i za to vreme nije bio nesto nemamo nista od studija (idavackih kuca)
Vpleo bi da film uspe da bude mega hit(sto je malo verovatno) samo da imamo malo raznovrsniju ponudu super hero filmova![]()

Da, lik hoda ko da se ukenjo, samo sto ne explodiraMogli su da uzmu Strahinju Jokića, samo da smrša malo![]()