Snake1989
Well-known member
Jeste. Deklarisan je na 3600TBW, a on je na 2500TBW. Tom SSD-u je duša izvađena, ali može da istraje još. Još koliko? Ne zna se.
Hvala

Jeste. Deklarisan je na 3600TBW, a on je na 2500TBW. Tom SSD-u je duša izvađena, ali može da istraje još. Još koliko? Ne zna se.
Nikad nisam ni otisao u fulu wow se mora pikatigrunt se vraća PC gamingu
Mislim da bi ti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse dobro legao i on je taman ispod 40 eur. Pogledaj neki review na netu.Takodje mi treba i glodar, bezican i da je za desnu saku dizajniran i da nije premali. Neka preporuka do ~40tak eur max bi dao.
mogao bih ti ja dati moj logi g600, za wow mi je bio bombaTakodje mi treba i glodar, bezican i da je za desnu saku dizajniran i da nije premali. Neka preporuka do ~40tak eur max bi dao.
Zivim u MMO-ima vise od dve decenije i nikada nisam ni razmisljao o tim MMO misevima lol Uvek mi je delovalo da bi bas kada mi najvise treba neki skill u pvp-u pritisnuo pogresan taster od tih 9 kad su tako nabijenimogao bih ti ja dati moj logi g600, za wow mi je bio bomba![]()
Ma ne znam gde mi je dupe a gde glava od obaveza i uzmem ovo na brzinu cu kao, i onda njakaj se 4h sa ovim. Staticki elektricitet je bio samo za potrebe slikanjaEvo ga ko brat Gohan, ogoljena grafička na sintetičkom tepihu.
Kako to zapamti a ne nešto pametnije od GohanaEvo ga ko brat Gohan, ogoljena grafička na sintetičkom tepihu.
Kako to zapamti a ne nešto pametnije od Gohana![]()