• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Jeste. Deklarisan je na 3600TBW, a on je na 2500TBW. Tom SSD-u je duša izvađena, ali može da istraje još. Još koliko? Ne zna se.

Hvala :) citam po netu da nekad uspeju i preko deklarisanog veka TBW i to jos dosta. Dok traje traje. Uzet je jos odavno a i tad mu je dusa bila u nosu. Bio je u rigu, plotovao cini mi se pa zato te ogromne kolicine upisa

Hocu neku novu tastaturu da uzmem da me ne klepi po budzetu gledam malo kod madjara ova mi deluje cool, svidja mi se raspored tastera, volim kada su mi f1/2 tasteri blizu (mmo games need them :D) cena mi je OK, vidim utisci na netu su pozitivni.

Takodje mi treba i glodar, bezican i da je za desnu saku dizajniran i da nije premali. Neka preporuka do ~40tak eur max bi dao.

Odlican mali tool, za ljude koji nece da instaliraju Nvidia App :D
Plus podrzava sve igre koje imaju dlss za razliku od app-a, znaci sa ovim i na stare mozete nabaciti novi transformer model koji je game changer bez da se licno zezate sa pronalazenjem i zamenom dll-a !

Last edited:
Takodje mi treba i glodar, bezican i da je za desnu saku dizajniran i da nije premali. Neka preporuka do ~40tak eur max bi dao.
Mislim da bi ti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse dobro legao i on je taman ispod 40 eur. Pogledaj neki review na netu.
A pošto je bluetooth radiće i na Adroidu (TV & tablet) i možeš da ga šaltaš na 3 uređaja preko ugrađenog dugmeta.

mogao bih ti ja dati moj logi g600, za wow mi je bio bomba 👀

mogao bih ti ja dati moj logi g600, za wow mi je bio bomba 👀
Zivim u MMO-ima vise od dve decenije i nikada nisam ni razmisljao o tim MMO misevima lol Uvek mi je delovalo da bi bas kada mi najvise treba neki skill u pvp-u pritisnuo pogresan taster od tih 9 kad su tako nabijeni :D Al mozda je stvar navike dunno.

Juce na popustu u firmi na G
Nisam mogao da odolim da ne narucim, imam vec ovakve zvucnike, ali kako sam ih prebacio na TV i dnevnu sobu, ovi drugi ce na komp da zamene plasticne Trust 2.1.
Mislim da za ove pare je bukvalno poklon, po meni je ovo fenomenalan 2.1 sistem

Attachments

• Screenshot_20250523_113245_Gmail.webp
    Screenshot_20250523_113245_Gmail.webp
    54.4 KB · Views: 29
Menjao sam danas pastu i termalne padove na Gaming Z RTX 3080 ali vidim da sam zaboravio da stavim padove i na kapacitatore. Jel problem sto sam to ostavio? Sad tek vidim i jasno mi je sto je toliko padova. Inace sam je jedno 5x vracao i otvarao, prvo sam debljinu omasio kod mem cipova, treba 1.5mm a ne 2mm pa u startu nije nalegalo dobro i odma temp skace na 70 stepeni. E sad ako treba opet da skidam i stavljam padove i na ove, onda cu da se 😵‍💫
Nikad nisam video da se tu stavljaju padovi

Ps: oznacio sam na slici sta sam zaboravio

Attachments

• 20250526_160135.webp
    20250526_160135.webp
    2 MB · Views: 24
Evo ga ko brat Gohan, ogoljena grafička na sintetičkom tepihu.
Ma ne znam gde mi je dupe a gde glava od obaveza i uzmem ovo na brzinu cu kao, i onda njakaj se 4h sa ovim. Staticki elektricitet je bio samo za potrebe slikanja :P , nije se radilo na tepihu

Drugom prilikom cu ponovo menjati padove i dodati ove propustene, za sad radi dobro da kucnem u drvo :D

Gigashit ni ne stavlja padove na kondenzatore :) Moze to i bez toga. Kad budem prodavao dajem padove uz grafu :)

Last edited:
Juce odlucio da osposobim neki stari komp sto mi je stojao na terasi barem za surf. Podigao se sistem krenuo win da smara sa update-ima i posle jedno sat vremena izbio mi osigurac i to ne samo u stanu nego i dole centralni, morao sam da cekam iz epsa da dodju da mi otvore ormaric u 8 uvece :D

Stara jeftina napajanja = bad stuff happens :D

Zamenio sam napajanje mojim proslim seasonicom i sada radi sve ok.

Ali brate komp bez SSD-a kako smo ziveli tako lol

Anyways to je to mali rant i upozorenje da se ne zezate sa matorim napajanjima.

Back
Top Bottom